Starity

Lais Ribeiro viselheti idén a Fantasy Bra-t a Victoria's Secret neves divatbemutatóján!

2017. november 01. 22:10   |   Szerző: missdaisy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan minden évben, most is megajándékozta a Victoria's Secret egyik angyalát a neves Fantasy Bra-val, melyet idén a brazil szépség, Lais Ribeiro kapott!

hirdetés
Lais Ribeiro viselheti idén a Fantasy Bra-t a Victoria's Secret neves divatbemutatóján!
Fotó: Victoria's Secret

Most hogy beköszöntött a november, lassan elérkezik a Victoria's Secret rajongók legfontosabb dátuma, mégpedig a neves VSFS ideje.

Az idei év pedig még ennél is nagyobb meglepetést tartogat, hiszen a fehérnemű márka idén az egyik legnevesebb francia divatházzal, a Balmainnel közösen készítette el fehérneműkülönlegességeit, melyet a nézőközönség november 29-én láthat majd először, Shanghaiban.

A VS minden évben megjutalmazza egyik angyalát azzal a megtiszteltetéssel, hogy a Fantasy Bra-t, vagyis a legdrágább és legkülönlegesebb ékszerekkel kirakott melltartóját viselheti, melyet idén a brazil származású Lais Ribeiro kapott meg.

Az idén bemutatott "Champagne Nights" nevet viselő 18 karátos melltartó nagyjából 2 millió dollárt érhet, melyet a Mouwad Jewelry tervezett. 

Érdekesség, hogy nem Lais az első színesbőrű modell, aki a Fantasy Bra-ban vonulhatott végig  VS kifutóján, hiszen Tyra Banks kétszer is viselhette,1997-ben és 2004-ben, Selita Ebanks 2007-ben, míg tavaly Jasmine Tookes lépett a nagyérdemű előtt fel a melltartóban. 

Ti mit gondoltok az idei FB-ról?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek