Starity

Az idei Black Friday napja Magyarországon

2017. november 03. 10:10   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legnagyobb kiárusítások napja 2017-ben november 24-re esik. A vártnak megfelelően, akár 90%-os kedvezményben is részesülhetnek a vásárlók.

hirdetés
Az idei Black Friday napja Magyarországon

A tájékozott vásárlók felkészültek és jól tudják, ekkor lehet a legtöbbet spórolni – több éve ezen a napon (hálaadást követő péntek) kezdték meg a karácsonyi kiárusítást az Amerikai Egyesült Államokban. Így gyűrűzött be ez a kezdeményezés később hazánkba és az internetre is.

A magyar vásárlókat a Picodi.com segíti, mely figyelemmel követi a webáruházakat és azok akcióit – erre az alkalomra külön „Black Friday” special aloldalt is létrehoztak, ahol a legjobb ajánlatokat – ruháktól kezdve egészen az elektronikai felszerelésig – követhetjük figyelemmel.

Black Friday előtt érdemes egy bevásárlólistát készíteni, hogy mely termékekre van valóban szükségünk és mennyibe kerülnek. Így könnyebben elkerülhető az impulzus vásárlás és könnyen kiszűrhetőek a nem őszinte, árakkal manipuláló üzletek

– mondta Patrycja Kopacz, a Picodi Hungary menedzsere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek