Starity

Holland Roden nem hitt a Teen Wolf sikerében

2017. november 02. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV 2011-ben kezdte sugározni az itthon Farkasbőrben címmel futó sorozatot, ami nemrég végleg lezárult.

hirdetés

A sorozat női sztárja, a Lydia Martint életre keltő Holland Roden az NKD-nek adott interjújában mesélt arról, hogy rettegett attól, hogy nem kapják fel a show-t. A Teen Wolfot megelőzően ugyanis szerepelt már egy sorozatban, ám azt végül mégsem vetítették le és félt, hogy másodjára is át kell élnie ezt a kudarcot, de szerencsére nem így lett.

Azt gondoltam, Ó, ez sem fog napvilágot látni, mint az első műsor, amiben szerepeltem!. Nagyon boldog voltam, amikor a Teen Wolf mégis képernyőre került és úgy éreztem, valami különlegeset hoztunk létre. Örültem, hogy ezzel a meglátással a nézők is egyetértettek

– magyarázta a színésznő, aki saját bevallása szerint a jövőben szívesen kipróbálná magát producerként is. És hogy mi hiányzik neki a legjobban, ha a Teen Wolfra gondol? Egy korábbi interjúban elárulta!:

Lydia eleganciája hiányzik majd a legjobban. Hiányozni fog, hogy zseni legyek és minden kérdésre tudjam a választ, akárcsak az, hogy mágikus lény legyek tökéletes frizurával és sminkkel, aki hajnali háromkor is készen áll egy lény támadására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek