Starity

Tyrese Gibson elhagyja a Halálos iramban-franchise-ot?

2017. november 02. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 38 éves színész úgy döntött, nem tér vissza a várhatóan 2020-ban bemutatásra kerülő kielncedik filmben, ha egyik kollégája is benne lesz.

hirdetés

Köztudott, hogy Tyrese Gibson a közelmúltban igencsak összerúgta a port Dwayne Johnsonnal, amiért kollégájának karaktere önálló filmet kap a franchise-on belül. A köztük lévő viszony ennek köszönhetően olyannyira elmérgesedett, hogy Gibson úgy döntött, amennyiben Johnson a kilencedik filmben is benne lesz, ő köszöni szépen, nem kér többet a Halálos iramban-franchise-ból.

Tyrese egyébként saját bevallása szerint azért sérelmezi, hogy kollégája saját filmet kap, mert véleménye szerint az egész filmsorozat a főszereplők közti családias légkörre épült, mely egységben mindenki egyenlően számít, így méltatlannak érzi, hogy valaki ebből kiválva szólóban érvényesüljön méghozzá úgy, hogy emiatt a széria új részének bemutatását egy évvel eltolják.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek