Starity

Millie Bobby Brown Kardashianék megszállottja

2017. november 02. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 13 éves színésznő nem titkolja: ő bizony ahhoz a réteghez tartozik, akik figyelemmel követik a Kardashian-Jenner család életének alakulását.

hirdetés
Millie Bobby Brown Kardashianék megszállottja

Ugyan Millie Bobby Brown még óvodás volt, amikor 2007-ben elstartolt a Keeping Up With The Kardashians című reality, ám az elmúlt években nemcsak bepótolta a korábbi epizódokat és utolérte a szériát, hanem valósággal a megszállottja is lett. Jimmy Fallon műsorában ugyanis bevallotta, hogy óriási rajongója a Kardashian lányoknak és különösen imádja, hogy saját nyelvjárásuk van.

Imádom őket! Imádom őket! De komolyan! Valahogy mindenki szereti őket. Anyukám mindig azt mondja, Ezt képtelen vagyok nézni!, de aztán mégis ott ül és nézi őket. Ami engem illet, Kardashianék megszállottja vagyok... Követem őket a közösségi oldalakon. Véleményem szerint ők igazán jók és nagyon szórakoztatók

– lelkesedett a színésznő, később pedig Khloe és Kim is a tudomására hozták, hogy a rajongás kölcsönös: ők is szeretik Millie-t.

Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek