Starity

Exkluzív felvétel! Magyar rajongóinak üzent Alan Walker

2017. november 02. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akciódús romantikába csomagolva érkezik Alan Walker új slágere: emellett még magyar rajongóinak is üzent!

hirdetés
Exkluzív felvétel! Magyar rajongóinak üzent Alan Walker
Fotó: EDMTunes

Bár még “csak” 4 bombasláger rejlik a tarsolyában, Alan Walker - norvég zenei producer és DJ - globálisan máris az egyik legtöbbet streamelt művésszé vált, és bevéste nevét az elektronikus popzene legizgalmasabb előadói közé. Faded című slágere valószínűleg valamennyi zenével érintkező embernél a dallamtapadás tüneteit produkálta. Most visszatért All Falls Down című szerzeményével, melyet az amerikai popsztár Noah Cyrussal, Miley Cyrus húgával és a Digital Farm Animals művésznéven munkálkodó angol DJ-vel, Nicholas Gage-el közösen készített. A dal ráadásul egy titokzatos, futurisztikus világban játszódó, akciódús, mégis romantikus videóklip kíséretében látott napvilágot.

Rendkívül izgatott vagyok, hogy végre megjelenik az új kislemezem, az All Falls Down. Amint meghallottam a kezdő taktusokat, azonnal szerelembe estem vele és alig várom, hogy a rajongóim is hallhassák. Elképesztő, hogy ilyen nagy nevekkel volt lehetőségem együtt dolgozni, Noah Cyrus hangja teljességgel hihetetlen!

– mesélte Alan Walker.

Imádtam ezt a felvételt az első pillanattól kezdve, hogy meghallottam

– mondta Noah Cyrus.

Csodálatos a dal részesének lenni egy ilyen vagány sráccal és tényleg hihetetlen, hogy részt vehetek ebben a projektben.

Digital Farm Animals szintén nagyon pozitívan nyilatkozott a kollaboráció gyümölcséről;

Az All Falls Down arról szól, mikor valaki, akit a szívedbe zártál, mindig számíthat rád, még akkor is, ha minden elromlott... Szuper izgalmas volt Alannel együtt dolgozni, zseniális művész és nagyon jó barát. Noah hangja abszolút lenyűgöző, életre kel tőle a dal!

Idén nyakába vette Európát, illetve Észak-, Dél- és Közép-Amerikát is egy szinte végig teltházakat produkáló turné keretében, közben olyan fesztiválok közönségeit vonta zenéje bűvkörébe, mint az Ultra, az EDC és a Tomorrowland; sőt, augusztusban Magyarországra is eljutott, hogy megtáncoltassa a Strand Fesztivál közönségét. A “hadjárat” ősszel folytatódik és Oslóban, a Nobel Béke-díj koncerten ér véget.

Magyar rajongóira is gondol!

A Sony Music Hungary megkeresésére pedig magyar rajongóinak is üzent pár sort:

Hello, Magyarország! Itt Alan Walker! Hallgassátok meg az új kislemezemet, az All Falls Down-t!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek