Starity

Megérkezett a Beast In Black első albuma - dalpremier

2017. november 05. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a várakozás a tűkön ülő rajongók számára, ugyanis a finn formáció a mai napon jelentette meg debütáló nagylemezét.

hirdetés

A mai napon ért véget a várakozás a finn zenekar rajongói számára, ugyanis a srácok hivatalosan is piacra dobták első albumukat, a Berserkert. A lemez felvezetője egyébként a Blind And Frozen című dal volt, mely nótához kisfilmet is forgatott a csapat. Ezt megelőzően pedig a teljes lemezről is lerántották a leplet, ugyanis mind az album borítóját, mind a dallistát is egyaránt bemutatták.

Az Anton Kabanen által alapított együttes nemrégiben - mintegy ízelítőként - újabb dalt hozott nyilvánosságra, a választás pedig a saját magukról elnevezett Beast In Black című számra esett. Mint azt már említettük, újdonságuk a mai napon hódítótta meg a nagyvilágot, ennek jelképéül pedig ismét megosztottak egy vadonatúj szerzeményt a Born Again nevezetű tétel képében. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek