Starity

Justin Bieber hónapok óta ostromolta a szerelmével Selena Gomezt

2017. november 04. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, igaz a mondás, miszerint akiket egymásnak teremtettek, azok mindig visszatalálnak a másikhoz.

hirdetés

Justin Bieber és Selena Gomez viszonya hosszú múltra tekint vissza, amiben egyaránt akadtak boldog és kevésbé boldog pillanatok, ám úgy tűnik, jót tett nekik, hogy hosszabb ideig külön voltak, ugyanis most még erősebb a kapcsolatuk, mint valaha! Az énekesnő az elmúlt 10 hónapban The Weeknddel randevúzott ugyan, de be kellett látnia, mégsem ő az igazi számára s visszatalált első nagy szerelméhez, aki tárt karokkal fogadta őt.

A TMZ értesülései szerint Justin már hónapok óta ostromolta a szerelmével Selenát, aki nem tudott ellenállni neki. Egyes források szerint Biebs akkor döbbent csak rá, mennyit jelent neki a lány, amikor vesetranszplantációja idején szembesült vele, hogy akár örökre el is veszítheti őt, ha belehal az átültetésbe.

Gomez családja mindenesetre ellenezte, hogy ismét felmelegítésre kerüljön az a bizonyos káposzta, ugyanis a rokonok meglátása szerint Bieber miatt alakult ki depresszió a barna hajú szépségnél, amivel rehabon is kezelték, ám ahogy mondják, a szívnek nem lehet parancsolni...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek