Starity

Tyrese Gibsont felmentették az őt ért vádak alól

2017. november 04. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fellélegezhet a Halálos iramban-filmek sztárja – a bíróság ártatlannak találta a gyermekbántalmazási ügyben.

hirdetés

Tyrese Gibson exfelesége, Norma augusztusban indított pert a színész ellen mondván, hogy a férfi erőszakos természetű és több ízben is megütötte tízéves lányukat, Shaylát. A nő vallomása szerint Tyrese olyan erővel bántalmazta a gyereket, hogy napokig ülni sem tudott, a történtek fényében pedig kizárólagos felügyeleti jogot és távoltartási végzést kért.

Az ügy lezárulásáig Tyrese nem is láthatta és meg sem közelíthette a lányát, most azonban végre visszaáll minden a régi kerékvágásba, ugyanis a bíróság kimondta ártatlanságát, az ügy pedig hivatalosan is lezárult.

Kilenc éven át keményen dolgoztam azon, hogy Normával közösen nevelhessük a lányunkat, és csalódottan értesültem róla, hogy a lányom édesanyja undorító és valótlan vádakat kohol személyem ellen és arra törekszik, hogy lerombolja a társaas szülői erőfeszítéseinket. Nincs a világon semmi, amit jobban szeretnék a lányomnál, és soha nem tennék olyasmit, amivel alááshatnám jóllétét és boldogságát

– nyilatkozta korábban Gibson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek