Starity

Dupla döntővel készül az X-Faktor

2010. október 27. 11:11   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak most kezdődött az X-Faktor, de az RTL Klub annyira elégedett a műsorral, hogy közhírré tették: a döntőt dupla adásban élvezhetik a nézők!

hirdetés
Dupla döntővel készül az X-Faktor

December 18-án és 19-én kerül majd sor az X-Faktor fináléjára. Kész tervek ugyan még nincsenek, de úgy néz ki, hogy a három döntős két vagy három dalt fog előadni, különböző műfajokban.

A szombati adás végén fájó szívvel fogunk elbúcsúzni egy versenyzőtől, aki a vereség ellenére is a megtisztelő harmadik hellyel dicsekedhet majd. Vasárnapra pedig már csak két döntős marad, itt már csak párbajozáson múlik minden, hiszen nagyon nagy a verseny tétje. A mentorok persze majd itt is megosztják véleményüket a versenyzőkkel és a nézőkkel, de dönteni nem ők fognak, minden a nézők szavazatán fog múlni.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója nagyon büszke az X-Faktorra: „2 millió 820 ezer néző követte szombaton a műsort, ez a csatorna 2. legjobb eredménye az elmúlt öt év tekintetében.”

Arról, hogy ki lesz a szerencsés három versenyző, egyelőre nem lehet tudni, hiszen szombaton még csak a 3. tehetségtől veszünk fájdalmas búcsút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek