Starity

Öt sorozat amit mindenképp nézned kell! – III. rész

2017. november 05. 15:03   |   Szerző: Narrybitch

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közeleg a tél – és nem, most nem a Trónok Harcáról van szó. Mi lehetne jobb a fagyos időben, mint egy bögre forró tea és meleg pulcsi társaságában befeküdni a takaró alá és a világot kizárva sorozatot nézni? Ezért próbáltunk nektek újabb sorozatokat összegyűjteni, hogy meg tudd valósítani!

hirdetés

1. Archer

Te is unod már a tévében menő nyomozó sorozatokat? Szeretnél újítani? Az Archer pont ezért jött létre 2009-ben. Az ügynöki életbe tehetsz betekintést animáció formájában. Egy béna titkosszolgálatról van szó, olyan emberekkel, mint például az alkoholista főnök. A sorozat főszereplőjének, Archernek pedig még nehezebbé teszi a dolgát a nők és az alkohol iránti szenvedélyes vonzalma. A sorozat jelenleg a nyolcadik évadánál tart.

2. Pakt – Paktum

Ha már a nyomozóknál jártunk, maradjunk is náluk, hiszen a Paktum főszereplője egy oknyomozó újságíró. Újabb munkája megoldásával fogalma sincs róla, hogy családja életét is fenekestül fel fogja forgatni. Eközben megfigyelhetjük, hogy a kommunista Lengyelország miképp szembesül azzal, hogy a szabadságnak ára van. A norvég Mammom című sorozat lengyel adaptációja. Az HBO április másodikától vetíti. 

3. Life in pieces – Családom, darabokban

Kik lennének azok, akik veled együtt sírnak és veled együtt nevetnek? Természetesen a családod. A sorozat is egy mindennapi család néha kínos, vicces, bolondos életét mutatja be a családtagok elmondása szerint. 2016-ban a legjobb vígjáték sorozat címre is jelölve lett. Eddig 44 rész található meg belőle. 

4. Guyane – Az Amazonas aranya

Ki ne szeretné a francia színészeket, filmeket és sorozatokat? Ismét hatalmasat alkottak! Egy 20 éves párizsi egyetemista, Vincent Guyanába utazik szakmai gyakorlatra egy aranybányászati céghez. Itt belecsöppen az aranybányászat sokkal jövedelmezőbb és veszélyesebb világába. Serra befogadja, majd egyből fiaként kezeli, tőle pedig betekinthet az üzlet világába részletesebben. Az újabb érkezőket nem fogadják a legszívélyesebben, ezt Serra barátja, Louis tudatukra is adja. Serra és Vincent kutatásokba kezdenek, majd egy újabb aranybányánál tábort vetnek és célul veszik, hogy felkutatják a fúriát. Köztük és a brazil vetélytársak között a feszültség egyre fokozódik, ez pedig egy újabb háborúhoz vezethet. Október tizedikétől a Viasat3 sugározza.

5. From world wat to cold war – A világháborútól a hidegháborúig

Ha már gondolatban Franciaországban jártunk, nem is kell messzebbre mennünk, hiszen itt is egy francia minisorozatról van szó. Ez az előbb felsorolt sorozatoktól eltér, hiszen egy történelmi-dokumentum sorozat. 1945-től egészen 1953-ig levezeti részletesen a Franciaországban zajló eseményeket 10 részen keresztül. A Viasat History sugározza.

Az alábbi linkeken elolvashatod az előző két részt is:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sorozat HBO viasat
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek