Starity

Új kisfilmek érkeztek az Igazság Ligájához

2017. november 11. 12:12   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt új kisfilm érkezett a hamarosan mozikba kerülő DC filmhez. A filmben összeáll az Igazság Ligája és harcolnak Steppenwolf ellen. Együtt harcol majd Wonder Woman, Batman, Flash, Kiborg, Aquaman és elméletileg Superman is. A filmet Zack Snyder rendezte, aki a tavalyi évben megjelent Batman Superman ellen - Az igazság hajnalát is.

hirdetés

Ez alkalommal a Warner készített minden karakterről egy bemutató kisfilmet, hogy mindenki kicsit jobban megismerhesse őket. A bevágott jelenetek mellett a színészek is beszélnek karaktereikről, a forgatásról és a történetről is. 

Az első videó nem másról, mint Batmanről szól, amelyből kiderül, hogy a mozifilmben a karakterének fejlődését láthatjuk majd. Ezentúl nem lehet egyedüli igazságosztó, hanem vezérré kell válnia és irányítania a csapatot. 

A következő kisfilmben Wonder Womant ismerhetjük meg, bár az ő karaktere idén kapott önálló filmet, így videója inkább arról szól, hogy Wonder Woman az összetartó a csapatban, aki eléri, hogy mindenki erősnek és ügyesnek tartsa magát.

Flash már kicsit fontosabb szerepet kapott a tavalyi Batman Superman ellen című filmben, így nem teljesen ismeretlen a nézők számára. Miután története kezdetekor belecsapott a villám, emberfeletti gyorsaságra tett szert. Ő a legfiatalabb tagja a csapatnak. 

Aquaman már kevésbé ismert a közönség számára, így neki nagyon jól jött a kis bemutató film. A videóból kiderül, hogy félig ember, félig atlantiszi emellett pedig trónörökös is. Emberfeletti erővel és gyorsasággal rendelkezik. 

Végezetül pedig itt van Kiborg, aki még kevésbé ismert, mint a fentebb említett Aquaman. Korábban egy súlyos balesetben megsérült, akit földönkívüli eszközök segítségével meggyógyították, amitől sokkal erősebb és gyorsabb lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek