Starity

Új kisfilmek érkeztek az Igazság Ligájához

2017. november 11. 12:12   |   Szerző: Alysia

Öt új kisfilm érkezett a hamarosan mozikba kerülő DC filmhez. A filmben összeáll az Igazság Ligája és harcolnak Steppenwolf ellen. Együtt harcol majd Wonder Woman, Batman, Flash, Kiborg, Aquaman és elméletileg Superman is. A filmet Zack Snyder rendezte, aki a tavalyi évben megjelent Batman Superman ellen - Az igazság hajnalát is.

hirdetés

Ez alkalommal a Warner készített minden karakterről egy bemutató kisfilmet, hogy mindenki kicsit jobban megismerhesse őket. A bevágott jelenetek mellett a színészek is beszélnek karaktereikről, a forgatásról és a történetről is. 

Az első videó nem másról, mint Batmanről szól, amelyből kiderül, hogy a mozifilmben a karakterének fejlődését láthatjuk majd. Ezentúl nem lehet egyedüli igazságosztó, hanem vezérré kell válnia és irányítania a csapatot. 

A következő kisfilmben Wonder Womant ismerhetjük meg, bár az ő karaktere idén kapott önálló filmet, így videója inkább arról szól, hogy Wonder Woman az összetartó a csapatban, aki eléri, hogy mindenki erősnek és ügyesnek tartsa magát.

Flash már kicsit fontosabb szerepet kapott a tavalyi Batman Superman ellen című filmben, így nem teljesen ismeretlen a nézők számára. Miután története kezdetekor belecsapott a villám, emberfeletti gyorsaságra tett szert. Ő a legfiatalabb tagja a csapatnak. 

hirdetés

Aquaman már kevésbé ismert a közönség számára, így neki nagyon jól jött a kis bemutató film. A videóból kiderül, hogy félig ember, félig atlantiszi emellett pedig trónörökös is. Emberfeletti erővel és gyorsasággal rendelkezik. 

Végezetül pedig itt van Kiborg, aki még kevésbé ismert, mint a fentebb említett Aquaman. Korábban egy súlyos balesetben megsérült, akit földönkívüli eszközök segítségével meggyógyították, amitől sokkal erősebb és gyorsabb lett.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek