Starity

Nemi erőszakkal vádolják a Gossip Girl sztárját

2017. november 08. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyik kolléganője most hozta nyilvánosságra, hogy a Gossip Girlben Chuck Basst alakító színész három évvel ezelőtt megerőszakolta őt.

hirdetés

Ed Westwick most aztán megütheti a bokáját, amennyiben a bíróság bűnösnek találja, ugyanis Kristina Cohen nemrég azzal állt elő, hogy 2014-ben, a lakásán az akarata ellenére létesített vele szexuális kapcsolatot a jóképű színész – az ügyben jelenleg is nyomoz a Los Angeles-i rendőrség.

A gyanúsított szexre kényszerítette az áldozatot az otthonában... három évvel ezelőtt

– olvasható a november 7-én beadott iratokban. A történteket Blaise Godbe Lipman is megerősítette, aki évek óta barátságot ápol Cohennel:

2009 óta ismerem Kristinát. Mindketten tinédzserként kerültünk a filmiparba, és az évek során több projekten is dolgoztunk együtt. A Warner Bros.-nál találkoztunk először olyan 2008 körül. Másnap, miután sor került a nemi erőszakra, eljött hozzám és elmondott nekem mindent. Sokkos állapotban volt. Kétségkívül erőszak történt.

Westwick ezzel szemben tagadja a vádakat – elmondása szerint nem is ismeri Cohent.

Nem ismerem ezt a nőt. Sosem erőltettem rá magam egyetlen nőre sem. Sosem követtem el erőszakot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek