Starity

Dominic Sherwood a múlté! Új pasija van Sarah Hylandnek

2017. november 08. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja nem sokáig lógatta az orrát volt barátja után – a közelmúltban bepasizott!

hirdetés

Sarah Hyland augusztus közepén tett pontot Dominic Sherwoodhoz fűződő kétéves kapcsolata végére, ám ezt követően csak rögid ideig volt szingli, hiszen ismét belevetette magát a randizásba, hálóján pedig egy sármos agglegény akadt fent, akit a tévénézők A nagy ő amerikai verziójából, a The Bachelorette-ből ismerhetnek, ő pedig nem más, mint Wells Adams.

A fiatalok már több közös képet is megosztottak a közösségi oldalakon, valamint a halloweent is együtt ünnepelték. Eddig csak suttogtak kapcsolatukról Hollywoodban, mostanra azonban bizonyossá vált, hogy együtt vannak.

A hír igaz: Sarah és Wells egy párt alkotnak. Sarah együtt töltött némi időt Wellsszel Nashville-ben, ő pedig körülkalauzolta ott őt és klassz programokat szerveztek maguknak.Wells büszkén mutatta be Sarah-t a barátainak és nagyon boldog, amiért ők ketten kapcsolatban vannak. Igyekszenek lassan haladni, de az biztos, hogy másokkal nem találkozgatnak párhuzamosan

– nyilatkozta az E! Online-nak egy forrás, egy másik pedig megerősítette, hogy a szerelmesek kapcsolata már hónapok óta tart.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek