Starity

Újabb hölgy vádolja molesztálással Ed Westwicket

2017. november 09. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja bár tagadja, hogy valaha is erőszakoskodott volna bárkivel, most újabb hölgy állt elő azzal, hogy a színész ráerőltette magát.

hirdetés

Kristina Cohen a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy három évvel ezelőtt Ed Westwick megerőszakolta őt, most pedig újabb szakmabeli, Aurélie Wynn vallott arról, hogy a színész megerőszakolta őt egy rendezvényen.

Nemet mondtam neki, de rám feküdt és a súlya alatt mozdulni sem tudtam. Egy egyrészes fürdőruha volt rajtam, amit széttépett. Sokkos állapotba kerültem. Amikor vége volt, magamhoz vettem a mobilomat és megtudtam, hogy a csaj, aki meghívott a rendezvényre már elment vagy kitették a szűrét

– nyilatkozta a színésznő, aki a történtekkor a Glee sztárjával, Mark Sallinggel randizott, és amikor elmondta neki, milyen élményben volt része, a férfi nemcsak, hogy nem állt mellé, hanem szakított vele.

Elmondtam a pasimnak, hogy megerőszakoltak, és amikor megtudta, ki tette ezt velem, úgy csinált, mintha nem ismerné őt. Engem okolt a történtekért és szakított velem. A barátaim és a hozzám közel állók szerint az volt a legjobb, amit tehettem, ha nem mondok semmit, nehogy az a lány legyek, mert senki nem fog hinni nekem és csak rám sütik, hogy 10 másodperces hírnevet akarok szerezni magamnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek