Starity

Önálló dallal jelentkezett Sharon den Adel

2017. november 11. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben derült ki, hogy a holland metálénekesnő bejelentéssel készül, melynek láttán több rajongó is pánikba esett.

hirdetés

2014-ben jelent meg a Within Temptation legutóbbi nagylemeze, ami a Hydra elnevezést kapta. A formáció háza táján azonban idén márciusban nagy volt a csend, ugyanis nem osztottak meg információt azt illetően, hogy készülőben van-e már következő korongjuk, vagy sem. Mint már említettük, márciusban jelentették be, hogy már megkezdődtek az új lemez munkálatai, arról viszont még a mai napig sem nyilatkoztak, hogy mikor is kívánják a boltok polcaira küldeni azt.

Ezt követően, szeptemberben újfent felcsigázták rajongóikat, ugyanis ismét a már fent is említett közösségi-oldalon tettek közzé egy fekete-fehér fotót, melyen maga az énekesnő pózol, továbbá fel van tüntetve a csapat neve, valamint a 20 Years On Fire felirat. Első megállapításra a felvétel egy készülő lemez, illetve DVD borítójaként tetszeleg, ám a formáció nem osztott meg információt azt illetően, hogy az új korong mellett készülnek-e egyéb újdonsággal.

A múlt héten azonban hatalmas pánikot keltettek a rajongók körébe, ugyanis egy különös képet osztottak meg közösségi-oldalaikon, mely felvétel fekete alapján állt, hogy Sharon den Adel énekesnő bejelentéssel készül. Számos találgatás indult hódító útjára, ám a pozitív reménytől fűtött rajongók jártak szerencsével, ugyanis kiderült, hogy a vokalista eső önálló lemezén dolgozott az elmúlt időben. Első hivatalos szerzeménye My Indigo címen került publikálásra, mely nóta stílusvilága merőben eltér a Within Temptation által képviselt műfajtól.

A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek