Starity

Megjelent Taylor Swift legújabb albuma! Itt a Reputation!

2017. november 11. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő legújabb – szám szerint hatodik – nagylemeze tegnap került az üzletek polcaira a Big Machine Records lemezkiadó jóvoltából.

hirdetés

Taylor Swift ismét odatette magát és hatalmasat tarolt, amikor piacra dobta a várva várt Reputationt, melyen összesen 15 tételt helyezett el, küztük egy Ed Sheerannal és Future-rel közösen rögzített szerzeményt az End Game képében. Érdekesség, hogy a kiadvány már a megjelenése előtt rekordot döntött – csak az Egyesült Államokban több, mint 400 ezren rendelték elő, ami kétszer több, mint amennyien Taylor előző korongját, a 1989-t várták 2014-ben.

Itt van, amit az emberekről tanultam: azt hisszük, ismerünk valakit, de az igazság az, hogy csak azt az oldalát ismerjük annak a bizonyos embernek, amit meg akar mutatni nekünk. Ismerjük a barátunkat bizonyos értelemben, de nem ismerjük úgy, ahogy a szerelme ismeri őt. Ugyanakkor a szerelme sem ismeri meg soha azt az oldalát, amit az ember a barátainak mutat. Az édesanyja máshogy ismeri, mint a lakótársa, aki ugyancsak másképp ismeri őt, amikor a suliban vannak. A titkos csodálója úgy tekint rá, mint egy csodálatos színekből, dimenziókból, szellemekből álló, megfizethetetlen, ugyanakkor bonyolult napnyugtára. Az utca embere ezzel szemben simán elmegy mellette, mert ő csak egy arcnak látja őt a tömegben, semmi többnek. Nap mint nap hallunk pletykákat róla és ezekről úgy hisszük, igazak. Aztán egy nap remélhetőleg találkozunk ezzel az emberrel és bolondnak érezzük magunkat, amiért hallgattunk az alaptalan szóbeszédekre...

– olvasható az énekesnő a lemezhez mellékelt magyarázatában.

A lemez ide kattintva hallgatható meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek