Starity

Taylor Swift megerősítette, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya hallható a Gorgeousben

2017. november 11. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tegnap dobta piacra hatodik nagylemezét, a Reputationt, amit hatalmas várakozás előzött meg mind a rajongók, mind a szakmabeliek részéről.

hirdetés

Nehéz lenne kedvenc dalt választani Taylor Swift újdonságáról, ezt mindenkinek a maga tisztje eldönteni, ám engedjétek meg, hogy felhívjuk figyelmeteket a Gorgeous című szerzeményre, ugyanis ebben nem kisebb személy, mint Blake Lively és Ryan Reynolds nagyobbik lánya, a kétéves James is közreműködik – méghozzá az intróban.

Eddig csak találgatni tudtunk, kihez tartozhat ez az édes hang, mostanra azonban biztossá vált, hogy a színészpáros lányát hallhatjuk, ugyanis egy rajongó, aki részt vett a Reputation megjelenése előtti bulin, megerősítette a hírt.

Taylor Blake-kel és Ryannel volt a tengerparton, és gitárral kísérva magát előadta nekik a Gorgeous című dalt, a lányuk, James pedig folyton ezt a szót ismételgette, hogy gorgeous, gorgeous, így Taylor megkérdezte, használhatná-e a hangot. Így született meg az intro.

A szerzeményt egyébként az énekesnő Joe Alwynhoz fűződő kapcsolata, valamint a Calvin Harris iránti érzelmek elmúlása inspirálta.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek