Starity

Így néz ki a következő doki a tizenegyedik évadban

2017. november 13. 08:08   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan újra láthatjuk a Ki vagy doki? sorozatot, ugyanis közeleg a szokásos ünnepi rész, amikor feltűnik az új doktor.

hirdetés

Új évadhoz pedig új külső is dukál, ami igazán rendhagyó lesz. Persze nem ez lesz az első rendhagyó dolog ebben az évadban. Az angol televíziózás egyik legrégebben futó sorozata a Doctor Who. A rajongók tudják, hogy 1963-ban indult el a BBC csatornán. Azóta számtalan alakban láthattuk a kedvenc időutazónkat, egy dolog azért mégis megegyezet: mind férfi volt. Most a készítők mégis úgy látták jobbnak, hogy új útra tévedjenek, és a klasszikus férfi doktor helyett, egy nőt kapunk. Személyiségét 2017. július 16-án fedték fel egy rövidke videó erejéig.

Egy másik hatalmas változás, hogy Steven Moffat, az Emmy-, BAFTA-, és Hugo-díjas író és producer kiszáll a sorozatból. Utolsó írása a karácsonyi különszámú Twice Upon a Time című epizód lesz, amiben Jodie is debütál. Új vezető író szerepét Chris Chibnall veszi át, aki már írt pár DW részt, néhány Broadchurch, Gracepoint, Camelot, illetve Torchwood epizódot is.

Fotó: BBC

Új dokihoz jár néhány új útitárs is. Ők pedig Bradley Walsh, Tosin Cole és Mandip Gill lesznek. Bradley Graham-et, Tosin Ryant és Mandip Yasmint fogja alakítani.

Most pedig lássuk az új look-ot:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek