Starity

Kiszállhat Gal Gadot a Wonder Woman-filmekből

2017. november 13. 08:08   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wonder Woman sztárja Gal Gadot addig nem hajlandó aláírni a film folytatására vonatkozó papírokat, amíg a stúdió nem bontja fel szerződését Brett Ratnerrel producerrel, akit nemrégiben szexuális zaklatással vádoltak meg.

hirdetés

A Hollywood forrása szerint Gal erőteljes álláspontot képvisel a szexuális zaklatás ellen Hollywoodban és nem szeretné, hogy a Wonder Woman franchisejét egy szexuális zaklatással vádolt ember cége is finanszírozza. Ugyanis a producer Brett produkciós cége, a RatPac-Dune Entertainment is támogatta a nyáron mozikba kerülő Wonder Woman, ami hatalmas sikert aratott. 

A film több mint 400 millió dollárt bevételt kaszált világszerte, amelyből a RatPac-Dune Entertainment nem kis részesedést kapott. 

Brett sok pénzt kapott a Wonder Woman sikerei miatt, köszönhetően a cégnek, amely segített az első film finanszírozásában.

– nyilatkozta a Warner Bros. bennfentese.

Az elmúlt héten a Warner Bros. stúdió bejelentette, hogy megszakítja a kapcsolatot Ratnerrel a szexuális zaklatással kapcsolatos állítások miatt, amelyeket a színésznők, köztük Olivia Munn és Natasha Henstridge állítottak ellene, amelyeket Ratner határozottan tagadtott. Egyelőre nem tudni, hogy ez a felfüggesztés érinti-e a RatPac-Dune Entertainmenttel kötött közös megállapodást, amelyek elméletileg 2018. márciusáig szólnak.

Gadot a hónap elején posztolt Instagramra egy fotót, amelyen az alábbiakat írta:

A zaklatás és a szexuális zaklatás elfogadhatatlan. Minden olyan bátor nő mellett kiállok aki szembenéz a félelmeivel és ki is mondja azokat. Együtt állunk. Mind egyesülünk ezekben a változásokkal teli időkben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek