Starity

Ma este új évaddal indul a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal a Sony Max csatornán

2017. november 13. 11:11   |   Szerző: Freeze

Celebekkel és megújult díszlettel debütál a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal a csajos Sony Max csatornán. A műsor első két hetében hírességek mérik össze stílusukat, így intrikából és különleges szettekből biztosan nem lesz hiány. Ma estétől egy héten keresztül az Exek az édenben és az Ádám keresi Évát párkereső reality egykori szereplői csapnak össze egymással, november 20-tól pedig a Feleségek luxuskivitelben hölgyei mutatják meg, hogy milyen is egy igazi luxusfeleség stílusa.

hirdetés
Ma este új évaddal indul a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal a Sony Max csatornán
Fotó: Sony Pictures Television/Sághy Tímea

Exek Dia, Zsuzsi, Franciska és Barbi kapcsolata már az Exek az édenben forgatása közben sem volt felhőtlen, ám az Ádám keresi Évát párkereső showból ismert Lúcia sem rejti véka alá véleményét Lakatos Márk megújult műsorában. A második héten a Feleségek luxuskivitelben hölgyei bizonyítják be, hogy ha divatról van szó, kendőzetlen őszinteséggel bírálják egymást és választásaikat. Érkezik Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, az ötös fogatot Babett barátnője, Koleszár Annamária teszi teljessé. A feleségek extra nehezítést kapnak azonban, mindössze pár tízezer forintot kapnak költőpénznek, így életükben először még használt ruhaüzletbe is kénytelenek lesznek betenni a lábuk.

Rengeteg meglepetéssel és újdonsággal készülünk az új évadban. Már a képernyőre is egy »vadiúj« műsorvezető tér vissza a teljes átalakulásomnak köszönhetően – kezdte nevetve Márk.

hirdetés

A stílusváltásommal is arra szeretném ösztönözni a közönséget, hogy soha ne féljünk megújulni, merjünk változtatni! Ehhez pedig a stúdiót is egy sokkal frissebb, modernebb és csajosabb köntösbe öltöztettük. Bevezettünk néhány új játékszabályt is, szigorúbban fogjuk értékelni például azokat a darabokat, amik nem passzolnak a versenyzők egyéniségéhez. Az elkölthető keret továbbra is változatlan marad, viszont a pláza helyett az egész város rendelkezésükre áll majd. Több ismerős arc is fel fog tűnni a képernyőn, párbajozni fognak például az Exek az édenben és a Feleségek luxuskivitelben szereplői, akik hűen önmagukhoz fel fogják robbantani az egész stúdiót. Nagyon izgalmas lesz, én minden forgatási napot imádtam

 – mesélte a stylist.

Fotó: Sony Pictures Television/Sághy Tímea

A Stíluspárbaj második évada nemcsak új díszlettel, hanem új szabállyal is debütál a Sony Max csatornán. A korábbi évadhoz hasonlóan a műsor szereplői a játék elején borítékot húznak és az abban található összegből költhetnek egy-egy szettre, ám Márk a második évadban egy új szabállyal nehezíti, vagy éppen könnyíti meg a játékosok dolgát. Miután a versenyzők kihúzták a borítékot, a népszerű stylist egy kérdést tesz fel, a leggyorsabb helyesen válaszolónak értékes előnyt szerezve ezzel. Az előny mellett ráadásul kijelölhet egy játékost, aki hátránnyal vág neki a Stíluspárbajnak.

Márk, ahogy az előző évadban, úgy most is stílustippeket ad a lányoknak és a nézőknek egyaránt, a hét fő eseményén, a divatbemutatón pedig – ahol az összes versenyző végigvonul a kifutón – értékeli majd a teljesítményeket. A legtöbb pontot összegyűjtő játékos 200 ezer forintos fődíjjal vághat neki a következő shopping túrájának.

Fotó: Sony Pictures Television/Sághy Tímea

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek