Starity

Animal Cannibals: „Gyerekkori vágyunk teljesült!”

2017. november 15. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vissza! címmel új klipet forgatott az Animal Cannibals, melyből egy kis ízelítőt töltöttek fel. Az együttes képtelen felnőni, gyerekkori vágyukat teljesítették be ezzel a klippel.

hirdetés
Animal Cannibals: „Gyerekkori vágyunk teljesült!”

A kannibálok legújabb videójában minden elrepül, fejhez csapódik vagy a ruhán csattan. A szuperlassított filmkockák egy egészen más világba repítenek minket. Ráadásul a dal címéhez passzolóan, elsősorban visszafelé. Így lesz a klip akár hang nélkül is nézhető, akár három és fél percen keresztül.

Természetesen, a zene sem utolsó. Sőt, talán nem felelőtlenség kijelenteni, hogy az A.C. az egyetlen olyan hazai együttes, aki már 20 éve is tudta és most is tudja, hogy mi a kornak megfelelő hangzásvilág. Bár, sohasem ültek fel a divat-vonatra, mégis a zenék és a szövegek a mai napig frissek és naprakészek.

Végre arcon dobhattam egy tortával!

Más előadó még egy fotó nélküli interjúra is kisminkelteti magát és semmi esetre sem kerül „maszatos” helyzetbe. Az emberevők azonban képtelenek felnőni, és lehet, hogy ez így van jól. Látszik a videón, hogy ezt (ennyi év után is) nagyon élvezik. Kirántják a terítőt a tányérok alól, konfettit robbantanak, dinnyét vágnak a földhöz vagy tortát repítenek a másik arcába. Mindezt pedig olyan zenére, aminek a dallama egyből belemászik a fülbe. A szövegre most is érdemes odafigyelni! Qka MC és Ricsipí valamit még mindig tudnak. Nem csodálkoznék, ha ez a dal nem csak a középkorúakat, hanem a fiatal közönséget is meghódítaná.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek