Starity

Kristen Stewart a mai napig jó szívvel emlékszik az Alkonyatra

2017. november 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves színésznő most is hálával emlegeti a filmsorozatot, ami beindította a karrierjét.

hirdetés

Ugyan Kristen Stewart már az Alkonyat-saga előtt is színészkedett, az igazi áttörést azonban mégis a vámpíros történet hozta meg számára. A sorozat emellett élete első nagy szerelmét is megadta neki Robert Pattinson személyében – noha kapcsolatuk csúnya véget ért, ma már ismét barátok. A minap az E! Online egyik riportere faggatta a színésznőt az Alkonyat-széria kapcsán, mire Kristen ekképp felelt:

Minden rész, amiben alkalmam nyílt szerepelni, jelentős mértékben formált engem. Tudom, hogy kívülállóként mindenkinek megvan róla a maga véleménye úgy általánosságban, de ami engem illet, én úgy tekintek az Alkonyatra, mint minden másra, amibe sokat invesztáltam, és amit igazán nagyon szerettem. Szerencsés vagyok, hogy a magaménak tudhatom ezt a tapasztalatot. Sosem tekintek vissza úgy életem bizonyos pontjaira, hogy Jajj, mit tettem?, hanem arra gondolok, mit nyertem az adott tapasztalatból, és végső soron ez az, ami azzá tett engem, aki ma vagyok.

Kristen az Alkonyat első részében 2008-ban I Fotó: Summit Entertainment

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek