Starity

Ajjajj, nagy a baj! Egy harmadik hölgy is azt állítja, Ed Westwick erőszakoskodott vele

2017. november 15. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Háromra nőtt a színész állítólagos áldozatainak száma. Westwick tagadja, hogy valaha is erőszakoskodott volna hölgyekkel.

hirdetés

Ed Westwick most aztán bajban van! Eddig két nő állt ki a nyilvánosság elé és nevével, arcával együtt vállalva elmondta, miszerint a színész erőszakosodott vele. Most egy újabb hölgy is előállt a maga sztorijával Rachel Eck kreatív direktor személyében. Elmondása szerint exe, Kaine Harling invitálta őt meg egy buliba 2014-ben, ahol a Gossip Girl sztárja is jelen volt.

Amikor az akkori párom értem jött, hogy elvigyen a Hollywood Hotelbe, út közben közölte velem, hogy egy barátjával, Ed Westwickkel van. Nekem akkor még fogalmam sem volt arról, ki ő

– nyilatkozta a BuzzFeednek Eck, akit Westwick arra kért, szervezzen be neki egy hölgyet partnernek, de mikor nem így történt, őt szemelte ki magának.

Megpróbált megcsókolni és a falhoz préselt engem, aztán az ágyhoz vonszolt és agresszívan simogatni kezdett. Amilyen gyorsan csak lehetett, ellöktem magamtól és elmenekültem. Soha életemben nem voltam még olyan kínos szituációban, mint akkor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek