Starity

„Személyes vészhelyzet” miatt félbeszakította és lemondta koncertjét Halsey

2017. november 16. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még most sem lehet tudni, mi áll a háttérben – az énekesnő a közösségi oldalakon kért bocsánatot rajongóitól.

hirdetés

November 14-én Halsey a Kanada állambeli Albertában adott konceretet, amikor a fellépés közepén egyszer csak megállt, majd levonult a színpadról. Később egyik munkatársa lépett a világot jelentő deszkákra és közölte az énekesnő nevében, hogy a show-nak vége – a jegyek ára visszatérítésre kerül. Ha mindez nem volna elég, másnap edmontoni fellépését is lemondta „személyes vészhelyzetre” hivatkozva.

Ezúton szeretnék elnézést kérni azoktól a rajongóktól, akiket érintett a fellépéseim lemondása. Vannak dolgok ebben a világban, melyek arra késztetnek, álljak meg. Ezt a rajongóim is tudják. Ez összetöri a szívem, de szükségem van arra, hogy kivegyek pár napot és újra lenyugodjak, hogy a legjobbat nyújthassam Minneapolisban és nagy durranással zárjam a turnét. Kárpótolni foglak, Kanada! Hálás vagyok a megértésetekért és azért, hogy tiszteletben tartjátok a privátszférámat és azokért, akik közel állnak hozzám ebben az időszakban. Szeretlek titeket!

– üzente fanatikusainak az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek