Starity

Rowan Blanchard nemet akart mondani a Disney-nek

2017. november 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő attól tartott, nem veszik majd komolyan, ha a Disney-nél kezdi a karrierjét.

hirdetés

Rowan Blanchard nevét a Riley a nagyvilágban című sorozatban ismerték meg az emberek, ám a színésznő saját bevallása szerint kis híján nemet mondott a főszerepre. Hogy miért? A The Editnek adott interjújában elárulta!

Az ügynököm elküldött a Riley a nagyvilágban meghallgatására, én meg közöltem vele, hogy Soha nem fogok Disney-produkcióban szerepelni!. Néztem persze én is a Disney-t, de mégis azt gondoltam, hogy ha komoly filmekben akarok szerepelni, nem lehetek Disney-sztár. Ez részben most is igaz. Sokkal keményebben kell dolgoznom azon, hogy komolyan vegyenek

– nyilatkozta a 16 éves színésznő, aki végül mégis igent mondott Riley szerepére.

Azt gondoltuk, egy olyan gyerekeknek szóló műsort kellene készítenünk, ami egyszerre szórakoztatja őket és tanít is nekik valamit. Aztán felfedeztem az aktivizmust, ami véleményem szerint sokkal jobbá tette a műsort, tekintve, hogy belementünk ezekbe a témákba, beszélgetéseket folytattunk róluk... Ha valami nem tetszett, csak szólnom kellett az íróknak. Jó érzés volt hallatni a hangom, akárcsak az, hogy olyan tisztelettel vettek körül, amilyennel. Ezt megelőzően egyik forgatáson sem találkoztam ilyesmivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek