Starity

Bréking! Alessandra Ambrosio otthagyja a Victoria's Secretet

2017. november 22. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell utoljára lépett a kifutóra: búcsút mond Victoria's Secret korszakának.

hirdetés

A legendás VS modell, Alessandra Ambrosio Instagram-oldalán közölte követőivel, hogy utoljára láthatták az angyalok között. A brazil szépség az „eredeti” angel-squad tagja, és közel 17 évet húzott le a fehérnemű márkánál.

Szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire hálás vagyok azért, hogy ezzel a fantasztikus céggel dolgozhattam, amely minden nap inspirál engem és nők milliót világszerte. Legvadabb álmomba sem képzeltem volna, hogy 17 Victoria's Secret show-n vehetek részt. Köszönöm, Ednek, és a Victoria's Secret családnak, hogy ezeket az emlékeket feledhetetlenné tették. Előző este érzelmekkel küszködve búcsút mondtam angyal testvéreimnek, és megalkottuk az eddigi egyik legnagyobb és legjobb show-t. A rajongóim támogatása nélkül nem lennék itt. Nagyon büszke vagyok, hogy a Victoria's Secret mozgalom tagja lehettem. Örökké szorítani fogok értetek! Szeretlek!

– írta.

A hírt Ed Razek is megerősítte:

A legenda utoljára bejárta a színpadot, hogy lezárja a show-t. Köszi, Ale. Szeretlek

– írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek