Starity

Salma Hayek retteg a kígyóktól

2010. október 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas pánikba esett egy televíziós interjú során a gyönyörű mexikói színésznő, Salma Hayek. A pánik forrása pedig egy kígyó volt.

hirdetés
Salma Hayek retteg a kígyóktól

A mexikói színésznő nem olyan régen María Bello és Maya Rudolph társaságában adott interjút a Nagyfiúk című filmmel kapcsolatosan.

Ez a bizonyos interjú pedig egy tó partján készült, ahol a beszélgetés közben egyszer csak  megjelent egy kígyó Salma Hayek lábainál, ami akkora ijedtséget keltett, hogy a színésznő már nem tudta, sőt, egyenesen képtelen volt  tovább folytatni az interjút.

Miután a videó felkerült a világ legnagyobb videómegosztó oldalára, a YouTube-ra (lásd alább), Salma úgy vélte, hogy ezt már a nyilvánosság előtt is meg kéne magyaráznia: „Egészen egyszerűen kígyófóbiám van, méghozzá abból is a legrosszabb fajta. Az a kígyó ott sziszegett a lábunknál, és számomra legalább egy évnek tűnt, mire a segítségünkre siettek. Rengetegen voltak ott: testőrök, operatőrök, de mindenki elfutott. Végül Maya fodrásza egy zsákba rakta a kígyót, szóval ő lett a megmentőnk” – mesélte a színésznő, aki úgy érezte, hogy egy borzalmas veszélyhelyzetből menekült meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek