Starity

Thomas Doherty már az első randijukon beleszeretett Dove Cameronba

2017. november 22. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű színész a Kode magazinnak adott interjújában elevenítette fel, miképp szeretett bele Utódok-beli kolléganőjébe.

hirdetés

A beszélgetés során Thomas Doherty úgy fogalmazott kedveséről, Dove Cameronról, hogy igazán szerencsés lány, amiért vele lehet, majd elnevette magát és hozzátette, igazából ő a szerencsés, amiért a magának tudhatja a szőke szépséget.

Csak viccelek, kettőnk közül én vagyok a szerencsés. Dove egy csodálatos ember. Kedves, szerethető, jó humorú, őrülten tehetséges, neki vannak a legszebb szemei és képes volt összeállni egy ilyen fura alakkal, mint amilyen én vagyok. Ő is különc, ezért is működik ilyen jól a kapcsolatunk

– magyarázta Thomas, majd szót ejtett az első randiról is.

Az első randevúnkra egy palacsintázóban került sor. Ő szemben ült velem. Teljesen el volt ázva, mert odakint zuhogott az eső és borzasztó tréfákat sütött el, amiken nem lehetett nem röhögni. Ott és akkor teljesen beleestem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek