Starity

Cole Sprouse se most, se a jövőben nem fog a magánéletéről beszélni

2017. november 23. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta téma a világsajtóban a színész Riverdale-beli kolléganőjéhez való viszonya, ám a kettejük közti kapcsolat milyenségéről nem fog beszélni soha. Ennek miértjéről a People magazinnak vallott.

hirdetés

Úgy gondolom, támadó, már-már invázió-jellegű az, ahogyan a magánéletemet akarják kifürkészni az emberek, ugyanakkor megtiszteltetésnek veszem, mert ez azt jelenti, hogy olyan kémiát látnak az emberek [Lili Reinharttal] köztünk, ami arra készteti őket, hogy a való életben is együtt akarjanak látni minket. Ez pedig szakmai szempontból igen hízelgő. (...) Az, hogy fősulira jártam, rádöbbentett, hogy az embernek térre van szüksége a magánéletével kapcsolatban, és ezeket a határokat már jó korán ki kell jelölni. Ami a magánéletemet illeti, nem fogok róla beszélni soha, mert nem tartozik senkire. Az emberek arról spekulálnak, amiről akarnak. Gyakorlatilag már a stáb összes tagjával összeboronáltak, de senkinek nem áll jogában tudni, mi áll a háttérben

– nyilatkozta Cole Sprouse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek