Starity

Megszólalt Ed Westwick exe, Jessica Szohr a színészt ért vádakkal kapcsolatban

2017. november 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színész 2008 és 2010 között alkotott egy párt Gossip Girl-beli kolléganőjével.

hirdetés

Az elmúlt időszakban eddig összesen három nő állt nyilvánosság elé és vallott arról, hogy Ed Westwick erőszakoskodott vele. A színész ugyan tagadja a vádakat, ám ügyében jelenleg is nyomozás folyik. A Cosmopolitan nemrég elcsípte egy interjú erejéig Ed exét, a részben magyar származású Jessica Szohrt és arról kérdezte a színésznőt, neki mi a véleménye a volt párját ért vádakkal kapcsolatban.

Évek óta ismerem Edet, tudom, milyen szerethető, és nem hiszem, hogy valaha is ilyen helyzetbe hozott volna bárkit is. Nehéz ügy, mert az ember nem akarja, hogy valaki, akit ismer ilyesmin menjen keresztül vagy ilyesmit tegyen valakivel. (...) Én nem voltam ott, így nem tudom, mi történt vagy mi nem történt, viszont jól ismerem Edet, így sokkolt a dolog. Remélem, hogy a hírek nem igazak vele kapcsolatban, ugyanakkor sajnálok mindenkit, aki ilyesmit volt kénytelen megélni. Sajnálom azokat a nőket, akik tényleg ilyen helyzetbe kerültek

– magyarázta Jessica.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek