Starity

Sarah Michelle Gellarnak rendszeresen meggyűlik a baja férjes nevével

2017. november 24. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40 éves szőke szépségnek sok gondja van a férjes nevével, ugyanis a magánéletben ezt használja.

hirdetés

Zavarba ejtő, mert az emberek Sarah Michelle Gellarként ismernek. A repülőtereken különösen szeretnek problémázni, mert érdekes módon az internetes találatok nem elfogadhatóak személyi igazolvány helyett. Amikor ugyanis repülni készülök és valaki előre kinyomtatja a Sarah Michelle Gellar névre előállított jegyemet, de a személyimben Sarah Michelle Prinze [a Prinze férje, Freddie Prinze Jr. neve] szerepel, olyankor egész egyszerűen nem engednek felszállni a gépre

– magyarázta a színésznő, aki elárulta, volt, hogy egy ilyen esetben az FBI emberei is kiszálltak a helyszínen, hogy kinyomozzák, mi az igazság és pontot tegyenek az ügy végére.

Emlékszem, volt olyan is, hogy a Warner Bros.-hoz tartottam. Sarah Michelle Gellart várták, de nem volt nálam a személyim, és hiába mutattam a rólam készült plakátra, hogy Az ott én vagyok!, nem engedtek be oda sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek