Starity

Íme pár holtbiztos jele annak, hogy bejössz a srácnak

2017. november 25. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tudod eldönteni, hogy viszonozza-e az érzelmeidet? Cikkünkkel segíteni szeretnénk kicsit!

hirdetés
Íme pár holtbiztos jele annak, hogy bejössz a srácnak
Fotó: A kép csak illusztráció

Tetszik neked a srác, de nem vagy benne biztos, hogy ő is ugyanígy érez? Nézzük, melyik pontokkal segítheted a döntésedet!

#1 Testbeszéd

Amikor az ajkak nem mondják ki, amit akarnak, a nézése és testbeszéde könnyedén elárulhatja. Míg a nőknek több mint 50 különböző testnyelve van, amire figyelni lehet, addig a fiúknak körülbelül 10 (általában).

Mit jelent ez számodra? Azt, hogy nagyon könnyedén meg tudod mondani, hogy érdekled-e őt vagy sem.

Az egyik leggyakoribb jel, hogy sokat néz rád. Mármint, tényleg sokat. Ha elkapod, hogy felemelni a szemöldökét, miközben rád sandít, az egy elég egyértelmű utalás arra, hogy felkeltetted a figyelmét.

Ha az arcodra néz, miközben beszéltek, nem közvetlenül a szemedbe, az is plusz, az pedig még inkább, ha mindeközben feléd hajol.

Az idegességre kitérünk majd, de addig nézzünk pár alap jelet, amik mutathatják, hogy érdeklődik és zavarban van előtted:

  1. Hajába túr
  2. Nyakát / állát simogatja
  3. Poharával játszik

#2 Szemkontaktus

Ha egy magabiztos sráccal van dolgod, akkor könnyebben tudod dekódolni. Ha tartja a szemkontaktust, jó úton haladtok. Ha esetleg egy szégyenlősebb, visszafogottabb fiúval van dolgod, akkor életbe léphet az első pontban említett szabály: inkább az arcodra fog fókuszálni, és balra pillantgat. Ebben az esetben időt kell neki adnod.

#3 Figyelj arra, mit mond neked

Miről beszél egy fiú, amikor kedvel egy lányt? Többnyire magáról. Úgy érzik, bizonyítaniuk kell a választott hölgynek, így megpróbálják jó fényben felfesteni magukat.

Miközben mesél, mondj neki valamit és nézd, mit csinál. Közelebb hajolj, hogy jobban halljon? Nagyszerű! Ott is marad utána? Még jobb.

Ha egy srácot nem érdekled, nem akar magáról megosztani semmit. Ha igen, akkor igyekszik, hogy megismerd és megszeresd a vele kapcsolatos képet.

#4 Testi kontaktus

Ha hozzáérsz valakihez, vagy éppen hozzád érnek, az mindig egy meghatározó pillanat. Egy srácnak, ha tetszik egy lány, többnyire „kifogásokat” talál arra, hogy megérinthesse. Hozzáér a kezéhez, miközben nevetnek, megöleli mondacsinált indokokkal, stb.

Ha ez pipa, akkor nézd meg, hogyan reagál arra, amikor hozzáérsz. „Paskold” meg barátságosan a térdét, mielőtt mész, simogasd meg az arcát óvatosan. Mit tesz? Elhajol vagy ott marad?

Ennél figyelned kell a karakterére is. Ha szégyenlős a lányokkal kapcsolatban, akkor nagy valószínűséggel „ugrani” fog egyet és visszahúzódik. Ez nem azt jelenti, hogy nem tetszel neki, csupán picivel több idő kell neki ahhoz, hogy összeszokjatok.

#5 A kérdés: hogy bánik veled?

Ez is egy könnyű pont. Ha egy fiúnak bejössz, másképpen fog veled bánni, mint másokkal, főleg, ha egy csoportban vagytok. Elképzelhető, hogy provokálni akar, magára vonja a figyelmedet, hangoskodik, hogy nézz oda.

 Az is előfordulhat, hogy a „fiúd” flörtölni kezd más lánnyal, hogy lássa a reakciódat, és ez által rájöjjön, vajon érdeklődsz-e irányába. Ha ez a helyzet áll fel, nézd meg, hogyan bánik a lánnyal. Ha csak rá összpontosít, rossz hírünk van, lépj tovább. Azonban, ha elkapod, hogy „irányodba kacsintgat”, akkor érdekli, miképpen érint téged a lépése.

Figyeld meg azt is, hogyan viselkedik másokkal. Ha tetszel neki, akkor hozzád másképp viszonyul. Ha egyedül nem tudod eldönteni, kérd meg barátnőid segítségét – ők néha hamarabb látják, amit te nem.

#6 Érdeklik a dolgok, amik téged is?

A kedvenc sorozatodról beszélsz, és hirtelen mindent tudni akar róla? Ez egy jó jel arra, hogy témát próbál keresni veled és szeretné, hogy megoszd vele az érdeklődési körödet.

#7 Zavarban van a közeledben?

Könnyedén meg tudod mondani, ha zavarban van a jelenlétedtől. Félrepillantgat, megpróbál meggyőződni arról, hogy jól érzed magad (megkérdezi, kérsz-e valamit, és ugrásra készen áll, hogy hozza neked), idegesen nevetgél.

#8 Barátai

Örülnek, amikor meglátnak? Sokat tudóan néznek, ha kettesben maradtok? Ha a baráti köre bír téged, az mindenképpen arra mutat, hogy a kiszemelt fiúd kedvel téged.

Ha a srác ezen jelek közül mutatott párat, gratulálunk, megvan az esélye annak, hogy nagyon kedvel téged.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek