Starity

Dwayne Johnson családja olyan szegény volt, hogy a hálaadásnapi vacsorát sem engedhették meg maguknak

2017. november 25. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Halálos iramban-filmek 45 éves sztárja a gyerekkoráról mesélt legújabb Instagram-posztjában.

hirdetés

Az Egyesült Államokban most ünnepelték a hálaadást, ami során a családok összeülnek egy finom vacsora mellett a szeretteikkel és elmondják, mi mindenért lehetnek hálásak. Természetesen Dwayne Johnson is a családja körében ünnepelt, ugyanakkor elárulta, gyerekkorában olyan mélyszegénységben éltek, hogy nemhogy ünnepséget nem rendeztek, de még enniük sem volt nagyon mit.

Miután imára hajtottuk a fejünket, körbeültük az asztalt és mindenki megosztotta a társasággal, miért hálás. Jó érzés volt látni és hallani, ahogy mindenki a szíve legmélyéről mond köszönetet. Könnyek, nevetés és határtalan hála jellemezte az ünneplést. Személy szerint engem kicsit meglep, hogy senki sem mondott köszönetet azért, mert az asztalnál ült a legszexibb élő férfi [a People magazin tavaly őt választotta a legszexibbnek – a szerk.] (nem vagyok hajlandó lemondani a címemről se Blake Shelton, se más férfi kedvéért). Nem akartam bunkó lenni és félbeszakítani emiatt az imát

– írta bejegyzésében a színész, majd ekképp folytatta:

Viccet félretéve, ez egy nagyon különleges hálaadás volt számomra. Ahogy édesanyám a nap folyamán rámutatott, volt idő, 1987-ben, amikor nem engedhettük meg magunknak, hogy hálaadásnapi vacsorát rendezzünk, és azért imádkoztunk, hogy valaki hívjon meg minket magához, hogy legalább legyen mit ennünk. Kemény időszak volt, de túljutottunk rajta. És most itt vagyunk. Egy nagy, népes, némileg őrült, szerető és hálás család.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek