Starity

Keresztes Ildikó: „Megéreztem az elmúlás szelét”

2017. november 25. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 53 éves énekesnő saját bevallása szerint ráébredt az idő múlékonyságára.

hirdetés

Fotó: Facebook / Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó a Blikknek mesélt arról nemrégiben, miszerint ráeszmélt arra, hogy az idő bizony piszok gyorsan telik, ő pedig szeretné kiélvezni az életet. Elmondása szerint igyekszik több időt tölteni a szeretteivel, egészségesebben élni, mozogni és persze a munkát sem adja fel.

Az elmúlt években annyi fiatal kollégám elment, hogy ráébredtem az idő múlására. Nem tudhatjuk, meddig leszünk még itt a földön, mennyi feladat vár még ránk, lehet, holnap elüt egy villamos, de lehet, hogy 110 évig fogok élni. Megéreztem az elmúlás szelét, és szeretném élvezni az életet, amíg lehet

– magyarázta a fent említett lapnak, majd így folytatta:

Annyi szép évet elpazaroltam arra, hogy mindet túlgondoltam, és ezerrel égtem belülről. Most egy kicsit lelassultam, és ez nagyon jó érzés. Amíg az ötvenet be nem töltöttem, sosem foglalkoztam a korommal, de most egy kicsit elgondolkodtam, hogy valahol az életem felénél járok. Már én sem úgy bírom a terhelést, mint húszévesen, akármennyire is próbálom jó karban tartani magam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek