Starity

Chloë Moretz zaklatója hátborzongató dolgokat tett

2017. december 03. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Feljelentette elvetemült „rajongóját” a színésznő, miután számtalan hátborzongató dolgot tett, hogy a közelébe kerülhessen.

hirdetés
Chloë Moretz zaklatója hátborzongató dolgokat tett
Fotó: pagetopremiere

Köztudott, hogy a sztároknak nem egy elvetemült rajongója van, ám páran kiemelkednek. Chloe Grace Moretz éppen ezért jelentette fel egyik zaklatóját, aki nagyvalószínűséggel mentális gondokkal küzd.

Terry Daniel Quick online és élőben is követte Chloét, aki végül a hatóságokhoz fordult. A színésznő állítja, hogy a férfi nem egyszer megjelent a háza előtt novemberben, és halálra rémítetette, ám olyanra is akadt példa, hogy követte őt és barátját, Brooklyn Beckhamet az utcán.

Quick a szociális médián is nem egyszer szerelmet vallott Moretznek: ijesztő bejegyzéseiben saját véréről is posztolt, amelyet a színésznőért „áldozott fel”. Egy másikban pedig „élete szerelmének” nevezte Chloét.

A rendőrségi dokumentum szerint november 29-én Quick a LAX repülőtérről hazáig követte Moretz-t, és nem egyszer becsöngetett, mire végül a bátyja válaszolt neki. Mivel a férfi nem volt hajlandó a felszólításra sem elmenni, kihívták a rendőrséget.

Ekkor a rendőrség előállította és letartóztatta Terryt, aki most már 100 méteren belül nem „csodálhatja” Chloét és családját a távoltartási végzés alapján.

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek