Starity

Camila Cabello nemcsak elfogadta, hanem meg is szerette a hibáit

2017. december 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek saját bevallása szerint igencsak meggyűlt a baja az aknével, mostanra azonban belenyugodott abba, hogy a bőre nem tökéletes és olyannak szereti, amilyen.

hirdetés

Nehéz volt elfogadnom. Felépítettem egy burkot, és csak önmagamra fókuszáltam. Folyton azt ismételgettem magamnak, hogy szép vagyok, és minél többször mondtam ezt, egyre inkább el is hittem

– nyilatkozta Camila Cabello, majd ezt üzente rajongóinak saját tapasztalatából kiindulva:

Teljesen rendben lévő kell legyen megtanulnod megbarátkozni azokkal a dolgokkal, amiket hibáknak könyvelsz el önmagaddal kapcsolatban – legyen szó aknéről, a súlyodról vagy a hajadról. Úgy gondolom, hogy amikor bizonytalan vagy és nem érzed jól magad a bőrödben, az a negatív energia a közérzetedre is kihat és teljesen lehangol, szóval többek között ezért is fontos, hogy meglásd azokban a dolgokban is a szépet, amikre egyébként hibaként tekintenél. Amint ez megtörtént, az mindent megváltoztat. Őszintén szólva, sokkal magabiztosabbnak érzem magam most, hogy ezen már túl vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek