Starity

Temetőben forgatta legújabb klipjét a Hollywood Undead

2017. december 04. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az álarcos amerikai együttes október 27-én dobta piacra ötödik stúdióalbumát és a korongon lévő Black Cadillac című számukhoz mostanra a videoklip is megérkezett.

hirdetés

Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy a 2005-ben alakult együttesnek idén októberben megjelent a legújabb albuma, amely a V (Five) nevet viseli. A lemezen lévő 14 tétel közül eddig 4 olyan dal van, amihez videoklip is lett forgatva, azonban a rajongók legnagyobb örömére egy újabb számhoz, a Black Cadillac-hez is megérkezett a kisfilm. Mind a klipben, mind a számban közreműködött a Cypress Hill nevű együttes egyik énekese, B-Real.

A banda Brian Cox rendező segítségével alkotta meg új videoklipjét, aminek a forgatása közben számos helyszínen jártak.

Régóta nem volt egy ennyire igazi és tiszta hip-hop számunk, mint most a Black Cadillac. Ennek hatalmas jelentősége van számunkra. Továbbá az is egy óriási megtiszteltetés nekünk, hogy B-Real, akinek mondhatni, hogy felnőttünk a dalain is részt vett eme szerzeményünknek a felvételében.” - nyilatkozta J-Dog egy online hírportálnak a felvételről, amiről azt is megtudhattuk, hogy nem zajlott teljesen zökkenőmentesen sem – „Pokoli nehéz volt leforgatni a videót! Brian Cox-nak találnia kellett egy fekete Cadillac-et Minnesota-ban, ami egy elég komoly kihívásnak bizonyult. Ezt követően jeleneteket vettünk fel Milwaukee-ben, egy pennsylvania-i temetőben, illetve a kanadai Calgary-be is ellátogattunk a klip forgatásának érdekében. A sok küszködés ellenére mégis azt kell mondanom, hogy teljes mértékben megérte.

A Hollywood Undead a napokban tette közzé az új kisfilmet hivatalos VEVO-csatornáján. A banda tagjai emellett jelenleg Five nevű turnéjukon vannak, ami keretein belül kétszer is ellátogatnak hazánkba, és ha ez még nem lenne elég a magyar rajongóik számára, 2018 júniusában az együttes a VOLT fesztiválon is koncertet fog adni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek