Starity

Botrány! Melanie Martinez megerőszakolta legjobb barátnőjét!

2017. december 05. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő is reagált a vádra, írva, „sosem mondott nemet arra, amit csináltunk”.

hirdetés
Botrány! Melanie Martinez megerőszakolta legjobb barátnőjét!
Fotó: UMG

Hajnalban robbant a bomba, miszerint a The Voice felfedezettje, s sokak kedvence, Melanie Martinez megerőszakolta legjobb barátnőjét. Az esetet Timothy Heller jó maga részletezte egy posztban, kifejtve, hogyan bántalmazta mentálisan őt Melanie és használta ki a helyzetét.

Tudni akarta, mit szeretek az ágyban. A múltamban szexuálisan bántalmaztak már, nem szeretek a témáról beszélni. De ő a legjobb barátnőm, nem? Majd tudni akarta, szexelek-e vele. Barátom volt akkor. Borzalmasan kényelmetlenül éreztem magam. Nemet mondtam, nem egyszer. (...) Másnap is előjött a téma. (...) Órákig játszott a kezemmel, majd könyörgött, hogy fogdoshassa a mellemet, csak azt, semmi mást. Engedtem megtörténni, össze voltam zavarodva és be voltunk tépve. Utána mindenhol fogdosott. Sose mondtam igent, folyamatosan kértem, hogy hagyja abba. Kihasználta, hogy hatalma van felettem. (...) Nehezen fogadtam el, hogy a legjobb barátnőm molesztált. 

Teljes sztori:

Erre Martinez is reagált Twitter oldalán, ahová már napok óta nem posztolt semmit:

Megdöbbent és lesújt Timothy Heller állítása. Közeli barátság volt köztünk... Mindig segítettük a másikat. Mindkettőnknek megvolt a maga problémája... Semmire nem mondott nemet, amit együtt tettünk. Az elválásunk ellenére is szeretetet küldök neki...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek