Starity

Letartóztattak két tinédzsert, amiért úgy fenyegették iskolatársaikat, ahogy „A” a PLL-ben

2017. december 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két lánynak komoly következményekkel kell szembenéznie, miután sakkban tartották iskolatársaikat.

hirdetés

A Freeform sikersorozata, a Pretty Little Liars rajongók millióit hozta össze, ám voltak, akik nemcsak kedvtelésből nézték a szériát, hanem onnan merítettek ötleteket, miképp zsarolják ismerőseiket. A Just Jared Jr. hozta le nemrég, hogy két Ohio állambeli kamaszt – egy 14 és egy 15 éves lányt – letartóztattak a napokban, miután kiderült róluk, hogy iskolatársaikat fenyegették a PLL-ben látott módon. A történtek miatt iskolájuk csütörtökön és pénteken eltörölte az órákat.

Ami a bűnösöket illeti, az idősebbik lány létrehozott egy Snapchat-fiókot és ott „A”-ként teregette ki mások titkait, gerjesztett hamis pletykákat és azzal fenyegetőzött, hogy lövöldözni fog az intézményben. A fiatalabbik lány ezzel szemben a mosdóban található tükrön üzent, mondván, hogy mindenkit le fog lőni – ugyancsak „A” nevében. Az ügyet várhatóan rövidesen bíróság elé viszik, a lányok pedig komoly büntetésre számíthatnak.

Fotó: Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek