Starity

Mindenkit hülyére vett az Angelina Jolie-ra hasonlító zombilány

2017. december 06. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hete tartja lázban az internetezőket Sahar Tabar nagy átalakulása, aki állítólag Angelina Jolie-ra szeretett volna hasonlítani és ezért 50 plasztikai beavatkozással eltorzította magát. De mi az igazság?

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy tette magát tönkre a tini, aki csak kedvencére, Angelina Jolie-ra szeretett volna hasonlítani. A történet szerint 50 plasztikai beavatkozáson vett részt, hogy úgy nézzen ki, mint bálványa, a végeredmény viszont sokkolóan ijesztő lett.

A lány hamar sztár lett az Instagramon, ezrek kezdték követni, mígnem valakinek szemet szúrt, hogy valami nem stimmel a képekkel és a videókkal. Szemfüles internetezők észrevették, hogy minden képen máshogy áll az orra, más méretű a szája, illetve teljesen életszerűtlen a kinézete.

Ha jobban megnézzük az alábbi képet, látható, hogy ügyetlen photoshop munka eredménye, hiszen a háttérben is "szétfolytak" a textúrák. A vastag száj, a sovány fejforma és a beesett szemek csak egyszerű képmanipuláció eredménye.

Photoshop és smink

Egy orrműtétje valóban volt, erről a beavatkozásról képeket is posztolt, a többi viszont kamu, nem más mint photoshop. A videók esetében pedig ügyes sminktechnikával éri el vagy inkább csak szeretné elérni a kívánt eredményt.

Jól látszik, hogy ez a kinézet csak "rajzolt".

A lány Instagram-fiókja közben zártkörű lett, egyelőre nem tudni mi a szándéka az egésszel.

Valójában így néz ki Sahar egy photoshop mentes képen, viszonylag kevés sminkkel – az ég világon semmi ijesztő nincs benne.

Sahar a valóságban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek