Starity

Két szék közül a pad alá: Pintér Tibor nem kell Tóth Andinak, de a barátnője sem várja haza

2017. december 08. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 43 éves színész jelenleg még Dél-Afrikában tartózkodik és nincs tudomása arról, hogy párja egyoldalúan úgy döntött, pontot tesz kapcsolatuk végére.

hirdetés
Két szék közül a pad alá: Pintér Tibor nem kell Tóth Andinak, de a barátnője sem várja haza
Fotó: RTL Klub

Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality kedvéért hagyta maga mögött az országot és barátnőjét, Friderikát, ám arról egyelőre sejtése sincs, hogy a barna hajú szépség nem várja őt vissza.

A színész ugyanis a dzsungelben töltött napok alatt szemet vetett egyik versenyzőtársára, a tőle 25 évvel fiatalabb Tóth Andira, és minden eszközt bevetett a meghódítása érdekében, ám nem járt sikerrel. Andi ugyan kikosarazta Tenyát, ám ez nem teszi semmissé a történteket, melyek olyan csalódottsággal töltötték el a színész párját, hogy úgy döntött, véget vet a kapcsolatuknak, ami nyár óta tart.

Nyáron, a Nemzeti Lovasszínház egyik debreceni előadásán ismerkedtek össze. Friderika Hajdúnánáson él, de amint elkezdtek ismerkedni, egyre többet járt Budapesten, nagyon oda volt Tiborért. Bízott benne, így amikor az utazás előtt megjelent az újságban, hogy Tenyának tetszik Tóth Andi, úgy gondolta, ez csak a show része. Aztán, ahogy követte a műsort, egyre egyértelműbbé vált számára, hogy a színész valóban érdeklődik a fiatal énekesnő iránt

– nyilatkozta a Blikknek egy, a lányhoz közel álló barát.

Mindazonáltal nem Friderika az egyetlen, aki nem nézi jó szemmel Tenya Andihoz való közeledését – az énekesnő édesanyja és édesapja sem örül annak, hogy a férfi a lányuknak udvarol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek