Starity

Barátai szerint Sarah Paulsonnak titkolnia kellett volna kapcsolatát a tőle 32 évvel idősebb szerelmével

2017. december 08. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikai Horror Story 42 éves sztárját attól féltették barátai, hogy derékba törik a karrierje, ha kiderül, hogy egy nővel tart fenn kapcsolatot.

hirdetés

Sarah Paulson három hónapnyi találgatás után 2016 márciusában vállalta fel Holland Taylorhoz fűződő viszonyát, ami sokakat meglepett, noha a színésznő soha nem titkolta, hogy mindkét nem képviselői vonzzák. Legújabb interjújában Sarah bevallotta, sokan óva intették ettől, ő azonban igenis vette a bátorságot és kiállt a nyilvánosság elé, hogy tudassa az emberekkel: szereti Hollandot.

Az életben hozott döntéseim nem követik a konvenciókat. Egy tőlem sokkal idősebb személlyel élek párkapcsolatban, amit az emberek egyszerre találnak érdekesnek és furcsának, de ami engem illet, véleményem szerint ez a legkevésbé izgalmas dolog velem kapcsolatban. A kezdetekkor, amikor az emberek tudomást szereztek arról, hogy Hollanddal együtt vagyunk, azt tanácsolták nekem, hogy legyek óvatosabb, mert félő, hogy ha ez kiderül, az negatív irányban befolyásolja a karrierem alakulását, én meg közöltem velük, hogy szerintem velem ez soha nem fog megtörténni.

Ami azt illeti, a színésznőnek igaza lett: bár sokan meglepődtek nem mindennapi kapcsolatának hírén, ma is ugyanolyan népszerűségnek örvend, mint azelőtt, hogy nyilvánosságra hozta volna, hogy együtt vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek