Starity

Radics Gigi nem a külsejével, hanem a dalaival szeretné kivívni magának a figyelmet

2017. december 09. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az X-Faktor mentora még mindig nagyon fiatal, mégis igen éretten gondolkodik.

hirdetés

Radics Gigit a közelmúltban felkérte reklámarcának egy neves fehérneműmárka, ő pedig boldogan mondott igent, noha leszögezte, az emberek nem fogják egy szál semmiben látni őt ennek ellenére sem. Ennek hátterében nem a szégyenlősség, sokkal inkább a tudatosság áll, nem szeretné ugyanis, ha az emberek a külseje miatt jegyeznék meg a nevét.

Aki ebben a szakmában dolgozik, nem lehet szégyenlős! Persze attól még nem kell szemérmetlennek lennie sem. Azt vallom, a kevesebb néha több. Egy nő nem azért lesz okvetlenül szexi, mert mindene látszik, minden testrészét milliók ismerik. Egy nő legyen szexi, izgalmas, de mindezt úgy, hogy nem mutat meg mindent. Én is nőből vagyok, szeretem a szép fehérneműket, de nem szeretnék bugyiban fotózkodni. Sem melltartóban, sem pedig alsóneműben nem fognak engem látni, inkább az új dalaimra szeretném felhívni a figyelmet, mint az idomaimra

– idézi a Bors a barna hajú szépség szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek