Starity

Amanda Seyfried szerint a Mamma Mia! második része az elsőnél is jobban sikerült

2017. december 15. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz évvel az első rész bemutatása után jövőre a mozikba érkezik a Mamma Mia! 2.

hirdetés
Amanda Seyfried szerint a Mamma Mia! második része az elsőnél is jobban sikerült
Fotó: Universal Pictures

Sose hagyjuk abba alcímmel kerül a mozikba a Mamma Mia! folytatása, melyet várhatóan 2018. július 19-én mutatnak be hazánkban. A film kapcsán a főszereplő Sophie-t alakító Amanda Seyfried adott interjút a minap az Entertainment Weeklynek, és bevallotta, voltak fenntartásai a produkciót illetően, de szerencsére minden jól alakult.

A második részben egyébként betekintést nyerünk a Meryl Streep alakította Donna fiatal korába (Lily James alakítja tizen- / huszonéves önmagát).

Őszintén szólva, amikor megtudtam, hogy készül egy második film is, azt gondoltam, borzalmas ötlet, de végül kiderült, hogy nem az! Mi több, csodálatos!

– nyilatkozta a színésznő.

Amikor meglátjátok Lilyt, azt fogjátok mondani, Ó, istenem, ez bizony Donna! Donnát látom, amikor még vad volt, fiatal és szabad!. Lily tökéletesen visszaadja azt, amit Meryl hozzáadott a karakterhez, és ez valami rendkívüli! Ami engem illet, én jobban élveztem a második rész forgatását az elsőnél. Mindenki újra összejött, miközben eltelt tíz év! Rengeteg szeretet van a stábtagok között, olyanok vagyunk, mint egy nagy család.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek