Starity

Ed Sheeran dalt írt arra az esetre, ha felkérnék egy James Bond-filmhez

2017. december 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink egyik legnépszerűbb zenésze bevallotta, hogy évekkel ezelőtt készített egy dalt, amit szívesen eladna egy James Bond-filmhez betétdalnak.

hirdetés

Ahogy hatalmas megtiszteltetés, ha egy színészt felkérnek arra, hogy bújjon a 007-es ügynök bőrébe, úgy hatalmas dolog, ha egy zenészt felkérnek, írjon dalt egy James Bond-filmhez. Ed Sheeran azonban minden eshetőségre fel van készülve, már csak arra vár, hogy beérkezzen az a bizonyos felkérés, amiről pénteken, a The Late Late Show-ban mesélt.

Három évvel ezelőtt készítettem egy betétdalt a biztonság kedvéért. Jó lett. Tényleg jó lett. Megtartottam. A közelmúltban készítettem egy közöst dalt az egyik zenei hősömmel, Eminemmel, és amikor összeálltunk, már megvolt bennem a dal ötlete. Úgy voltam vele, hogy ha valaha alkalmam adódna együtt dolgozni vele, ez lenne az a dal. És ugyanez igaz a James Bond-féle dalra is. Ha valaha felkérnének, hogy írjak dalt egy Bond-filmhez, abban a percben oda is tudnám adni

– nyilatkozta az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek