Starity

Édesapja előtt tiszteleg új tetoválásával Zayn Malik

2017. december 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Siker és népszerűség ide vagy oda, a 24 éves énekes nem felejtette el, honnan jött.

hirdetés

Igazi sikertörténet Zayn Maliké, hiszen a teljes ismeretlenségből robbant be a köztudatba, de ennek ellenére is megmaradt annak a két lábbal a földön járó fiatalembernek, aki mindig is volt. Természetesen az énekes nem felejtette el, honnan jött és kik azok, akik lehetővé tették számára, hogy az álmának éljen, éppen ezért a közelmúltban édesapja előtt való tisztelgése jeléül varratott magának egy tetoválást – a jobb füle mögött kapott helyet apukája, Yaser neve.

Édesapám igen keményen dolgozik és egy nagyon erős értékeket képviselő ember. Ő volt az én személyi edzőm, szilárdan épített, nevelt fel engem, és arra sarkallt, hogy jó tanuló legyek és mindent megtett annak érdekében, hogy jó oktatásban részesüljek. Mindig a legjobbat akarta nekem, én pedig szerettem volna a kedvére tenni viszonzásképp... Szerettem volna megmutatni neki – és mindenki másnak is –, hogy igenis meg tudom csinálni, amit elterveztem

– magyarázta az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek