Starity

Kabát Peti nyerte az idei Celeb vagyok, ments ki innen!-t

2017. december 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévénézők a 40 éves labdarúgót választották a dzsungel királyának a tegnap esti adásban.

hirdetés
Kabát Peti nyerte az idei Celeb vagyok, ments ki innen!-t
Fotó: RTL Klub

Hivatalosan is véget ért az idei Celeb vagyok, ments ki innen!, a játékot pedig nem kisebb személy, mint Kabát Peti nyerte, aki ezzel beállt a Falusi Mariannból, Keleti Andiból, Erdei Zsoltból és Molnár Andiból álló győztesek sorába.

A celebrealityt ezúttal is Dél-Afrikában forgatták Kiss Ramóna és Puskás Peti vezetésével. Ami a játékosokat illeti, igen vegyes társaság mérettette meg magát a dzsungelben: három héttel ezelőtt Peti mellett Pumped Gabo, Wossala Rozina, Cicciolina, Pintér Tibor, Tóth Andi, Lukács Miki, Köllő Babett, Koholák Alexa, Halász Klaudia, Herczeg Zoli és Anger Zsolt költözött a táborba, hogy a kincsvadászatok során ritkaságnak minősülő „kincseket” szerezzenek, a bátorságpróbákon pedig ételadagokat.

A tegnap esti adásra három finalista maradt, akik közül a nézők választottak kedvencet. A voksok alapján harmadik helyen Pumped Gabo végzett, a második Wossala Rozina lett, a dobogó legfelső fokára pedig a már fent említett Kabát Peti állhatott nem sokkal azután, hogy mindannyian egy-egy személyre szabott bátorságpróbán küzdöttek meg a nézők kegyeiért és szavazataiért.

Ti kinek szurkoltatok?
Kabát Peti
Wossala Rozina
Pumped Gabo
Survey Maker
 
 
 
 
 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek