Starity

Elhunyt a fiatal koreai szupersztár, Kim Jong Hyun

2017. december 18. 20:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legnépszerűbb k-pop fiúbanda, a SHINee tagjaként ismertté vált dél-koreai előadóra nővére talált rá öntudatlan állapotban. A 27 éves énekes a kórházban meghalt.

hirdetés

A Yonhap News értesülései szerint december 18-án (dél-koreai idő szerint) a késő délutáni órákban Jonghyungra nővére talált rá eszméletlen állapotban. Bár azonnal kihívta a mentőket, már nem tudták megmenteni az életét. 

A fiatal előadó halálának hírét a rendőrség is megerősítette, továbbá elmondták, hogy Jonghyun nővére körülbelül másfél órával előtte már értesítte a hatóságot, hogy öccse feltételezhetőleg öngyilkosságot kísérel meg – búcsúüzenetet hagyott neki, melyben ezt írta:

Túl nehéz volt. Kérlek, engedj el. Mondd el mindenkinek, hogy nehéz időszakon mentem keresztül. Ez az utolsó búcsúm.

A vizsgálatok során a nyomózók a konyhában egy serpenyőben ismeretlen barnás folyadékot találtak, amiről később kiderült, hogy olvasztott szénbrikett volt – Jonghyun halálát feltehetőleg szén-monoxid mérgezés okozta.

Órákkal később az idol ügynöksége, az SM Entertainment közleményben erősítette meg a tragédiát.

Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen tragikus és szívszorító hírt közlünk – december 18-án a SHINee-tag, Jonghyun elhagyott benünnket. Egy szöuli apartmanban eszméletlenül találtak rá, azonnal a legközelebbi kórházba szállították, ahol az esti órákban halottnak nyilvánították. Szomorúságunk nem hasonlítható a családtagokéhoz, akik szerető fiúkat és testvérüket vesztették el, de a SHINee tagjai, az SM Entertainment munkatársai és előadói a legnagyobb sokkban és bánatban együtt gyászolnak. Jonghyun mindenkinél jobban imádta a zenét, mindig azon dolgozott, hogy a legjobbat hozza ki magából – csodálatos előadó volt. Megszakad a szívünk, hogy ilyen hírt kellett megosztanunk a rajongókkal, akiktől Jonghyun annyi szeretet kapott. Kérük benneteket, tartózkodjatok a pletykáktól és a találgatásoktól, hogy a család a legnagyobb bánatában, békében gyászolhasson. A család kérései szerint a temetésre a rokonok és a vállalat munkatársai hivatalosak. Ismételten, a legmélyebb részvétünket ajánljuk fel, s kísérjük el utolsó útjára Jonghyunt.

Az előadó hosszú ideje küzdött depresszióval, mindössze 27 éves volt. Nyugodjon békében!

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek