Starity

Baleset miatt lemondták a Raskasta Joulua utolsó fellépését

2017. december 23. 23:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap lett volna a Raskasta Joulua utolsó fellépése, ám a koncert csupán fél órán át tartott, mivel baleset történt a helyszínen.

hirdetés

Tegnap került megrendezésre a Raskasta Joulua utolsó karácsonyi fellépése, a finnországi Vaasaban. A fellépés este hét órakkor vette kezdetét, melynek keretein belül olyan metálénekesek léptek (volna) színpadra, mint a Nightwish énekesei, Marco Hietala és Tarja Turunen, valamint Elize Ryd, Tony Kakko, és még sokan mások.

A koncert viszont csupán fél óráig tartott, mivel sajnálatos módon baleset történt – ugyanis, hogy egy hatalmas hűtöberendezés lezuhant, majd magával rántotta a világításért felelős kábeleket is, ami ráesett a közönségre.

Egy finn lap értesülései szerint a mentősök, mintegy hét sérültet láttak el a helyszínen, a fellépőknek viszont szerencsére nem esett bajuk. Mint az kiderült, vizsgálatot fognak indítani annak érdekében, hogy mielőbb kiderüljön mi is okozta a balesetet, és hogy esetleg meg lehetett volna-e előzni azt. Arról szintén nincs rendelkezésre álló információ, hogy a koncert bepótlásra kerül-e, ugyanis a rendezvényre mintegy 3100 jegyet adtak el.

Így nézett ki a helyszín a baleset bekövetkeztével | Fotó: Lehti

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek